20100517

good morning teacher



Agak2 masih x lambat lg utk aku ucapkan
SELAMAT HARI GURU!
kepada semua yg bergelar cikgu/guru di Malaysia ni

kemudian
ucapan khas kepada superman2 dan superwomen2
yang telah mendidik saya dari kecil smpailah sekarang
terima kasih tenaga2 ultra di:

TADIKA KEMAS BATU 10
SK BATU 10 LEKIR
SAR BATU 10 LEKIR
STAR IPOH
KDU COLLEGE

dan ade byk lagi sebenarnya ( cikgu tusyen,driving school, dll..)
termasuklah kawan2 yg bakal jadi cikgu (goodluck guys)
terima kasih banyak2
anda tahu siapa anda
ALLAH saja yg dpt balas jasa murni anda semua
aminn

tak lupa jugak kpd emak saya sendiri, cikgu jugak !
cikgu terhebat sepanjang zaman =)
TERIMA KASIH SEMUANYA.

"aku teringat kt sorg cikgu yg byk guide & tolong aku waktu kt star dulu. Cikgu Zulkifli Din. Lame dh x jumpa, kalau ade rezki jumpa pasni aku nak belanja minum. jyeah! insyallah"
=)

2 comments:

maisarah mansor said...

macam tu la anak murid yang bagus sentiasa ingat akan ckgunya walau di mana dia berada, tanpa ckgu sapelah kita.

nazmi shaarani said...

alhamdulillah...